Skip links

food menu

ΟΣΤΡΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Η αποθέωση
της πρώτης ύλης

Καθώς τα περισσότερα πιάτα του καταλόγου βασίζονται σε όστρακα, θαλασσινά και ψάρια, και μάλιστα σε ωμές παρασκευές, οι ατέλειες δεν μπορούν να κρυφτούν. Γι αυτό είμαστε καθημερινά σε εγρήγορση.

Επιλέγουμε προμηθευτές που γνωρίζουμε κι εκτιμάμε για τη σταθερότητά τους. Εφοδιαζόμαστε μικρές ποσότητες για την απόλυτη φρεσκάδα. Προτιμάμε προϊόντα μικρών παραγωγών και τους στηρίζουμε. Μας ενδιαφέρει η εντοπιότητα των πρώτων υλών. Ακόμη και το χαβιάρι μας είναι από αβγά ελληνικών οξυρρύγχων.

Όλα αυτά συμβαδίζουν με τις οικολογικές μας ανησυχίες, που μας ωθούν επίσης σε ορθή χρήση των τροφίμων χωρίς σπατάλες.

Έχουμε τη νοοτροπία ενός Wine bistrot κι όχι ενός εστιατορίου, γι’αυτό ο κατάλογός μας είναι μικρός και περιεκτικός.

Τα πιάτα μας δημιουργήθηκαν μετά από πολλές δοκιμές των συνεργατών μας ώστε να είναι οι πιστοί συνοδοιπόροι των κρασιών μας.

το μενού μας

ANA TEMAXIO

Στρείδια Γαλλίας 3,5€ |  Στρείδια Ιαπωνίας 4,5€  | Γυαλιστερές 2,5€  |  Κυδώνια 2€   |  Μηλοκύδωνα 4,5€
Αχινός Ψίχα 19€ | Φούσκες 15€ |  Βρήκαμε και σας Φέραμε… ?   |  Μπωλ για 4 Άτομα 60€

ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΜΑΣ

Λαβράκι Αμβρακικού
αρωματισμένο με Μάνγκο, “ψημένο” σε χυμό Εσπεριδοειδών και Γλυκοπατάτα.

18€

Μαριναρισμένο Καπόνι σε Μοσχολέμονο
sous vide Κουνουπίδι και πίκλα Λευκού Κρεμμυδιού.

17€

Sashimi Μοσχάρι με Όστρακα Κυδώνια
μαριναρισμένα σε Γλυκολέμονο, σάλτσα Μπίσκ και μαύρο Ελληνικό Χαβιάρι.

22€

Στρείδι μαγειρεμένο σε χονδρό Αλάτι
με Σπανάκι και σάλτσα Champagne.

5,5€

Πιτάκια Σκορπίνας,
Σταμναγκάθι, λευκός και μαύρος Ταραμάς.

15€

“Μαραμένα” κόκκινα Τοματίνια,
Βασιλικός, Ελιά, Κρίταμο, Πίτα Χαρούπι και Γαρίδα σχάρας.

16€

Σαλάτα Ρόκα, Σπανάκι,
σάλτσα Γκοργκοντζόλας, ψημένο Φυστίκι και “μαρμελάδα” από Φρούτα του Δάσους.

12€

Φακή, Γαρίδες σχάρας,
Αρακάς, Καρότο και dressing Γκρέιπφρουτ.

14€

Αχνισμένα Μύδια, Κυδώνια και Γυαλιστερές
σε Σινάπι, πάστα Μοσχολέμονου, προζυμένιο Ψωμί με Θυμάρι.

17€

Sous vide Μοσχαρίσιας Πικάνιας,
καπνιστή Γαρίδα, Κριθαράκι με σάλτσα Champagne και Βούτυρο μυρωδικών.

24€

Μους λευκής Σοκολάτας,
Κουλί Μάνγκο αρωματισμένο με Passion Fruit.

7,5€

Το Ψωμί της Betty

2,5€

brunch menu

Scones Πατάτας
Γαρίδα, Σπαράγγι, τραγανή Πανσέτα, Αυγό μαγειρεμένο σε sous vide.

14€

Πολύσπορο Προζύμι με Κουρκουμά
Ψάρι “ψημένο” σε χονδρό Αλάτι, Ρόκα, Αυγό τηγανητό.

11€

Ψωμί Χαρουπιού
Αυγό μαγειρεμένο σε sous vide, μους Αβοκάντο, Σπαράγγι, Τοματίνι.

13€

Croque Monsieur με Αντζούγια,
Γραβιέρα Κρήτης, Αυγά σκράμπλ.

15€

Burger από κιμά Σκορπίνας,
σάλτσα Ταρτάρ, Μαρούλι, Ντομάτα, Αγγουράκι τουρσί.

16€

“Παέγια” Τραχανά,
με Μανιτάρια, Μύδια, Γαρίδες, Ταρτάρ Μόσχαρίσιου Φιλέτου.

19€

Φακή, Γαρίδες σχάρας
Αρακάς, Καρότο και dressing Γκρέιπφρουτ.

14€

Αυγόφετα με Μέλι,
Ταχίνι και Φρούτα του Δάσους.

9€

CHEF
Κωνσταντίνος Γιαννακός

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ